Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v Hlohovci: Muž v ukrutných mrazoch začal horieť na ulici, zomrel v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HLOHOVEC - Tragický koniec života ďalšieho človeka. Obeťou sa tentokrát mal stať muž, ktorý sa svojim nechceným pričinením postaral o vlastnú smrť. Poranenia, ktoré utrpel boli nezlúčiteľné so životom.

Ľudia bez domova to majú v týchto dňoch naozaj náročné. Krutá zima nedá vydýchnuť nikomu, no oni sa mnohokrát nemajú kde zohriať. V Hlohovci sa odohral však úplne iný prípad. Muž, ktorý sa stal aktérom tohto prípadu bol  podľa našich informácií bezdomovec, ktorý mal pod vplyvom alkoholu zaspať s cigaretou v ruke. To sa mu stalo osudným. Jeho telo začalo horieť, no kým to dotyčný pocítil a prebral sa, bolo neskoro.

Podľa slov svedka, mal vybehnúť von na ulicu a pobehovať po nej do doby, kedy sa oheň sám nezahasil. Jeho telo mali nájsť vodiči ležať na ceste. Privolaní záchranári muža previezli s popáleninami do nemocnice. "Neznámy muž utrpel popáleniny 2 a 3 stupňa. Utrpel popáleniny na 60% tela. Transportovaný bol do Univerzitnej nemocnice v Ružinove," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Ako nám potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, polícia bola k požiaru budovy privolaná vo štvrtok, 19.1. o 03.20 hod. "V súvislosti s požiarom došlo k vážnemu zraneniu muža, ktorý bol s popáleninami a s podchladením prevezený do bratislavskej nemocnice. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," informovala hovorkyňa. K zisteniu príčiny úmrtia a stotožneniu osoby bude podľa jej slov nariadená súdna pitva. 

O mužovom stave sme sa informovali aj priamo u hovorkyne Univerzitnej nemocnice Bratislava Petre Stano Maťašovskej. "Mužov stav bol kritický. Utrpel popáleniny takej vážnosti a rozsahu, že neboli zlúčiteľné so životom," uviedla hovorkyňa.

Na celom prípade je smutný aj prístup mužovho kamaráta. Ten sa mal nachádzať priamo v opustenom dome spolu s mužom. Keď však nevedel zahasiť svojho kamaráta, sám sa od ohňa chytil, prestal sa snažiť, ušiel a muža tam nechal na pospas osudu. Informácie o tom, že jeho asi blízky človek už nie je medzi nami pravdepodobne nepozná. 

Viac o téme: BezdomovecŠťastieZhorenýŽivotZmrznutý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu