Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia odhalila organizovanú skupinu: Osem ľudí v putách kvôli pervitínu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru vzniesol v nedeľu 23. októbra obvinenie voči ôsmim osobám pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ľubomír O., Ľubomír F., Daša Ž., Rudolf J., Peter Z., Jaroslav K., Marek Č. a Dalibor Z. ako členovia organizovanej skupiny páchali drogovú trestnú činnosť v Myjave a v Brezovej pod Bradlom. Informoval o tom Martin Wäldl z oddelenia komunikácie kancelárie prezidenta Policajného zboru

Obvinení sa podľa informácií zaoberali predajom a distribúciou pervitínu od začiatku roku 2014 do súčasnosti. "Ľubomír O. mal ako hlavný organizátor zadovažovať väčšie množstvo pervitínu a následne predávať jednotlivým členom skupiny. Títo členovia ho rozpredávali svojej vybudovanej sieti koncových užívateľov," uviedol Wäldl s tým, že v rámci akcie policajti zadržali osem osôb, pričom vykonali šesť domových prehliadok a sedem prehliadok iných priestorov. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

Viac o téme: DrogyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu