Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na Lucii (†16) páchal drogový gang ohavnosti: Zomrela krutou smrťou, násilníci zahladili stopy

Lucia Zobraziť galériu (3)
Lucia (Zdroj: Foto: Facebook)

MAR DEL PLATA - Neuveriteľne brutálny prípad otriasa Argentínou. Luciu (†16) uniesol drogový gang priamo spred školy. Dievčinu niekoľkokrát surovo znásilnil a potom sa snažil zahladiť stopy. Kráska prešla pred smrťou peklom.

Skupina mužov Luciu Perez z argentínskeho mesta Mar del Plata najprv nadrogovala kokaínom a marihuanou, neskôr sa pustila do brutalít. Školáčku gang znásilňoval a mučil. Keď sa dievčiny nabažili, vykúpali ju, prezliekli a vyhodili pred dvere liečebne pre drogovo závislých. Chceli vzbudiť dojem, že to Lucia prehnala s drogami. Zamestnanci si sprvu naozaj aj mysleli, že sa dievča samo predávkovalo kokaínom. Zobrali ho spred dverí a podrobili vyšetreniu. Tam vyšla na javo šokujúca pravda. 

Na Lucii (†16) páchal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Lucii už, žiaľ, nebolo pomoci. Utrpela tak vážne zranenia, že im podľahla. Zamestananci zalarmovali políciu, ktorá rozbehla vyšetrovanie. "Nastokli ju na drevený kôl, to bola príčina smrti. Bola vystavená brutálnemu a neľudskému sexuálnemu zneužívaniu," opísala prokurátorka Maria Isabel Sanchezová. 


Prečítajte si aj:

Tragédia v posledný deň školy: Tínedžerka (†17) z Česka nezvládla pohľad na vysvedčenie


Na Lucii (†16) páchal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Polícii sa podarilo vypátrať dodávku, ktorou Luciu gang mužov uniesol. Ako informuje lacapitalmdp.com, policajti následne zatkli dvoch podozrivých, a to 23-ročného Matiasa Gabriela Fariasa a 41-ročného Juana Pabla Offidaniho. Po treťom násilníkovi polícia stále pátra. V dome jedného z podozrivých polícia našla drogy, sexuálne hračky a použité kondómy. Genetický materiál podrobila skúmaniu DNA s cieľom nájsť aj tretieho páchateľa.

Podľa žalobkyne niet pochýb o tom, že trojica násilníkov spáchala otrasný skutok na mladom dievčati. Luciini rodičia, priatelia a známi sa z tragédie nedokážu spamätať. Pre násilníkov chcú prísne tresty. Podľa ich slov Lucia nebola závislá od drog.  

 

Viac o téme: TragédiaZnásilnenieLuciaMar Del Plata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu