Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šamorínom dnes otriasla dopravná nehoda: Vodič nedal prednosť, päť ľudí sa zranilo

Dopravná nehoda v Šamoríne sa stala v ranných hodinách
Dopravná nehoda v Šamoríne sa stala v ranných hodinách (Zdroj: PZ)

DUNAJSKÁ STREDA - Polícia v Dunajskej Strede vyšetruje príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ktorá stala dnes (4.8.) ráno asi o 07.15 h v Šamoríne (okr. Dunajská Stred) pri časti Kráľovianky. V smere z mestskej časti Kráľovianky viedol 20 ročný vodič z Rohoviec osobné auto Škoda Fabia.

Na križovatke nedal prednosť p hlavnej ceste idúcej Škode Octavia. Octavia bola v dôsledku nárazu odhodená do dvoch vedľa seba idúcich áut – do Škody Felícia a Škody Fabia. V Škode Fabia, ktorá nedala prednosť, sa viezli dve osoby, pričom jej vodič bol so zraneniami prevezený do nemocnice.

V Octavii sa nezranil nikto, z Felície boli 4 osoby prevezené do nemocnice. Rozsah zranení nie je zatiaľ presne známy, nemalo by však ísť o závažné zranenia. Všetci štyria vodiči vykonali dychové skúšky na alkohol, ich výsledok bol negatívny. Necelé tri hodiny bol úsek prejazdný v jednom jazdnom pruhu, k výrazným obmedzeniam v doprave nedošlo. Dopravu na mieste riadila polícia.

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdili zodpovedne a sústredene. Vodič je povinný sledovať situáciu v cestnej premávke a plne sa venovať riadeniu. Obzvlášť obozretní by mali byť mladí vodiči, ktorých jazdné a ani životné skúsenosti nemusia byť dostatočné.

Viac o téme: NehodaŠamorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu