Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Alkohol za volantom opäť úradoval: Vodič (29) narazil do štyroch zaparkovaných áut

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes krátko po 2.30 h v bratislavskej Karlovej Vsi. Spôsobiť ju mal 29-ročný vodič Peugeotu 406 s bratislavskou poznávacou značkou, ktorý prechádzal po Meličkovej ulici smerom na Molecovu.

Ten v ľavotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a narazil do štyroch zaparkovaných áut. Následne po zhruba 50 metroch ostalo jeho vozidlo nepojazdne stáť. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. Zadržaného vodiča podrobila privolaná policajná hliadka dychovej skúške. V nej mu namerali hodnotu 0,69 mg/l alkoholu v dychu, prítomnosť alkoholu sa potvrdila aj pri opakovanej skúške.

Vodič je momentálne v policajnej cele a bolo voči nemu vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "K zraneniu osôb v súvislosti s dopravnou nehodou nedošlo. Celková škoda spôsobená dopravnou nehodou bola vyčíslená na približne 9000 eur," doplnil Szeiff s tým, že bližšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaKarlova Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu