Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľká VÝZVA na Facebooku: Pomôžte nájsť týchto zlodejov z čerpačky a môžete rátať s odmenou

Natankovali a nezaplatili. Zobraziť galériu (2)
Natankovali a nezaplatili. (Zdroj: FB/Zuzana Borsigová)

BRATISLAVA - Ešte stále nežijeme v dokonalej spoločnosti, ktorej všetci jedinci vedia, že kradnúť a obohacovať sa úkor druhých nemá. Ruka zákona je však na nich niekedy krátka a práve to je dôvod, prečo by si mali ľudia medzi sebou navzájom pomáhať. Takúto pomoc by ocenila aj Zuzana, ktorá zverejnila na internete video s dvojicou, ktorá natankovala na čerpacej stanici v Bratislave a bez zaplatenia odišla. Doteraz sa ju nepodarilo vypátrať.

FOTO Zlodeji v luxusnom klenotníctve zatúžili po prsteňoch: Ak ich spoznávate, volajte 158

"Chcela by som zasa uverejniť krátke video "milého páru", ktorý "zabudol "zaplatiť za nákup. Peniaze som už oželela, aj keď zas a znovu ponúkam tomu, kto mi do správy zašle nejaké info o týchto smradoch, natankovanie presne v tej hodnote, ako ukradli," vyzýva internetových užívateľov Zuzana, ktorá dúfa, že Facebook je jedna veľká rodina a "možno sused zistí, čo má za suseda, možno kamarát spozná kamaráta alebo proste niekto zistí, s kým je rodina a nakoniec pevne verím, že minimálne títo dvaja sa tu spoznajú a zistia, že ich foto je na všetkých čerpačkách".

Veľká VÝZVA na Facebooku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Zuzana Borsigová)

V komentároch pod videom, ktoré za päť dní od zverejnenia má už vyše 60-tisíc zhliadnutí a takmer 2000 zdieľaní, Zuzana ešte dodala, že takýchto špecialistov väčšinou vyrieši polícia, ale "títo si požičali značku z iného auta, tak snáď sa tu spoznajú" a hlavne, že ich dobehne "karma".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu