Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Divoká prestrelka v Bratislave: Medzinárodne hľadaná osoba vypálila na policajtov a unikala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Príslušníci Policajného zboru (PZ) dnes za použitia donucovacích prostriedkov zadržali medzinárodne hľadanú osobu. K akcii došlo v čase krátko po 14.30 h pred obchodným centrom na Pestovateľskej ulici. Policajti na základe doposiaľ získaných informácií z operatívno-pátracej činnosti mali zadržať osobu podozrivú z páchania trestnej činnosti, medzinárodne hľadanú.

Počas zadržania sa osoba na motorovom vozidle zn. Škoda Octavia pokúsila o útek, pričom zranila jedného zo zasahujúcich príslušníkov polície. Následne ďalší zasahujúci policajti v súlade so zákonom použili služobnú zbraň a na vozidlo opakovane vystrelili.

Hľadaná osoba na opakované výzvy príslušníkov PZ však nereagovala, z vozidla vystúpila a pokúsila sa o útek smerom na Pestovateľskú ulicu. Počas prenasledovania unikajúca osoba naďalej nerešpektovala výzvy príslušníkov PZ, a preto v súlade so zákonom použili donucovacie prostriedky, osobu zadržali a eskortovali na príslušný útvar PZ.

Bližšie informácie vzhľadom na prebiehajúce úkony v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Informovala o tom Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Viac o téme: BratislavaMedzinárodne hľadaná osobaPestovateľská ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu