Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za volantom vytiahol zbraň na vedľa idúce auto: Pasažierov vystrašil na smrť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia obvinila Bratislavčana, ktorý cez otvorené okno idúceho auta mieril na posádku vedľa jazdiaceho automobilu. Incident sa odohral v piatok (4.12.) v poobedňajších hodinách na ulici Mlynské nivy v Bratislave.

Podľa doterajších informácií polície sa muž krátko po 14.30 h dostal so svojím vozidlom Volkswagen Touareg do úrovne auta značky Renault Kangoo. "Cez otvorené okno sa mal namierenou krátkou guľovou zbraňou vyhrážať posádke osobného vozidla - poškodenému mužovi a žene," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Poškodení kontaktovali políciu prostredníctvom telefónnej linky 158, nakoľko mali obavu o svoj život a zdravie, priblížila ďalej hovorkyňa. Na miesto prišla policajná hliadka, ktorá 37-ročného Vladimíra G. zatkla. Podľa Mihalíkovej sa tak stalo v súlade so zákonom.

Muža predviedli na policajnú stanicu a následne eskortovali do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II ho obvinil zo spáchania prečinu nebezpečného vyhrážania. Zaistenú zbraň s nábojmi zaslali na kriminalistickú expertízu.

Prípad polícia realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. Obvinenému hrozí za uvedené konanie v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky, doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Mihalíková.

Viac o téme: BratislavaMlynské nivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu