Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vlna samovrážd mladých dievčat pokračuje: V Trnave si siahla na život Nina (†14)!

Žiadne odpovede, len otázky Zobraziť galériu (4)
Žiadne odpovede, len otázky (Zdroj: Foto: Facebook)

TRNAVA - Uplynulý týždeň otriasli Slovenskom tragédie dvoch mladých dievčat, Dominiky z Piešťan a Zdenky z Nových Zámkov, ktoré si siahli na život. V piatok k nim, žiaľ, pribudla ďalšia. Zo siedmeho poschodia paneláku vyskočila 14-ročná školáčka Nina. Urýchlene ju vrtuľníkom transportovali do nemocnice v Bratislave, tam vydýchla naposledy.

Aj Ninka zo Suchej nad Parnou mala minulý týždeň prázdiny. Trávila ich u svojho deduška v Trnave. V piatok neskoro popoludní sa rozhodla ukončiť svoj život. Okolo pol štvrtej otvorila okno a zo siedmeho poschodia vyskočila.

Na miesto do niekoľkých minút dorazili privolaní záchranári. "Po prvotnom ošetrení sme dievča transportovali na umelej pľúcnej ventilácii vo vážnom stave s polytraumou vrtuľníkom do detskej fakultnej nemocnice v Bratislave," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Školáčke už, žiaľ, nedokázali pomôcť, po niekoľkých hodinách po prevoze v nemocnici zomrela.

Ninkine fotografie zo sociálnej siete
Zobraziť galériu (4)
Ninkine fotografie zo sociálnej siete  (Zdroj: Foto: Facebook)

K nešťastiu boli privolaní aj policajti. "V prípade bolo vylúčené cudzie zavinenie," uviedla hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a dodala: "Polícia k prípadu bližšie informácie neposkytuje."

Ninka bola krásna mladá tínedžerka, podľa statusov na sociálnej sieti je však pomerne jednoduché odhaliť, že so svojím života nebola spokojná. Očividne ju niečo trápilo, vo svete sa cítila nepochopená.

Nie som zlá, len nepochopená...
Zobraziť galériu (4)
Nie som zlá, len nepochopená...  (Zdroj: Foto: Facebook)

Podľa jej blízkych bola tichým dievčaťom. Strach môžu naháňať piesne, ktoré zdieľala. Ospevujú totiž satana.

Vlna samovrážd mladých dievčat
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Rodina, priatelia a známi sú z nešťastného činu milovanej Ninky otrasení. S tragédiou sa nedokážu vyrovnať. Čo bolo presnou príčinou jej konania, nie je známe. 

Upozornenie. Z úcty k pozostalej rodine je diskusia zrušená.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu