Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská tragédia v Jablonci: Z paneléku vyskočila dievčina (†13), dôvod šokuje

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

JABLONEC NAD NISOU - Obrovská tragédia sa stala ešte v sobotu v českom Jablonci nad Nisou. Len trinásťročná dievčina vyskočila z piateho poschodia paneláku. Dôvod je viac ako šokujúci. V rodine mali vznikať konflikty kvôli jej stravovacím návykom.

Rodina len trinásťročnej školáčky prežíva najťažšie chvíle svojho života. "Môžem potvrdiť, že sme v sobotu po šestnástej hodine prijali oznámenie, že z panelového domu v Jablonci nad Nisou vyskočila z okna ešte len trinásťročná dievčina," povedala policajná hovorkyňa Dagmar Sochorová.

Dievčina utrpela veľmi vážne mnohopočetné zranenia. Na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník, ktorý ju previezol do nemocnice v Prahe. Tam, žiaľ, aj napriek úpenlivej snahe lekárov, vydýchla naposledy.  Polícia vzhľadom na obrovskú tragédiu a citlivosť prípadu neposkytuje bližšie informácie.

Podľa informácií českého portálu TN.cz, trinásťročná školáčka vyskočila z piateho poschodia paneláku. Dôvodom malo byť to, že doma mala dlhšiu dobu konflikty kvôli svojim stravovacím návykom.

Viac o téme: TragédiaŠkoláčkaJablonec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu