Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Vydesení cestujúci v prešovskom autobuse: Traja mladíci brutálne zbili Marka (40)!

Brutálna bitka v prešovskej MHD-čke Zobraziť galériu (3)
Brutálna bitka v prešovskej MHD-čke (Zdroj: foto: tv markíza)

PREŠOV - O poriadny rozruch sa postarala trojica mladíkov v prešovskom autobuse mestskej hromadnej dopravy. Boli vulgárni a agresívni, upozornil ich preto 40-ročný Marko. Chlapci muža obkľúčili, začali ho brutálne udierať a kopať. Bezmocné výkriky staršieho muža sa ozývali celým autobusom, prítomní sa len nezaujato prizerali. Cestovanie sa tak pre muža zmenilo na boj o holý život.

Incident sa odohral v pondelok v autobuse číslo 8.  Matej, Filip a Miro brutálne napadli Marka, ktorý ich upozornil, aby sa v autobuse plnom ľudí správali slušne. Mladíci na neho zaútočili, lietali kopance a buchnáty, ktoré mu zasadili do celého tela. Vo svojom bezhlavom vyčíňaní neprestali, ani keď starší muž začal krvácať a od bolesti vykrikoval: "Aú, moje rebrá, moje rebrá!" Na to jeden z agresorov reagoval: "Zabijem ťa!"

VIDEO Vydesení cestujúci v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Podľa svedkov mladíci o dve zastávky vystúpili, pri čom so sebou strhli aj muža. V útoku pokračovali, na ulici mal jeden z nich na neho ešte skočiť. Privolaní policajti útočníkov okamžite zadržali. Ako uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová, mladíci sa k činu priznali a ešte počas noci boli prepustení na pokyn vyšetrovateľa. "Napadnutý muž bol prevezený do nemocnice na ošetrenie, kde lekári zistili, že utrpel viaceré zranenia. Predpokladaný čas liečenia je predbežne stanovený na sedem dní," doplnila hovorkyňa.

VIDEO Vydesení cestujúci v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Polícia podozrivých zadržala a následne ich zo zadržania prepustil opatrením policajt, o čom informoval službukonajúcu prokurátorku. "Trojica mladíkov však bola ešte v ten večer opätovne zadržaná a bolo im vznesené obvinenie pre prečin výtržníctva. Následne boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bude spracovaný návrh na ich vzatie do väzby," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.

Ako informuje TV Markíza, agresori svoje konanie obhajujú tým, že incident vyprovokoval práve starší muž. Počas brutálnej bitky bolo v autobuse množstvo cestujúcich, proti mladíkom sa pokúsil zasiahnuť len jeden z nich.  

Bitka v prešovskom autobuse

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu