Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Záhadná vražda v Bratislave: Zamilovaná Simona (†25) zomrela brutálnym spôsobom!

Byt, v ktorom prišla Simona o život, na snímke s priateľom Garym Zobraziť galériu (4)
Byt, v ktorom prišla Simona o život, na snímke s priateľom Garym (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

BRATISLAVA – Krvavá dráma otriasla hlavným mestom. Sprvu to vyzeralo, že ide o požiar bytu, no vzápätí kriminalisti zistili, že sa stala brutálna vražda. Zo sveta niekto surovým spôsobom zniesol 25-ročnú Simonu zo Senice. Podozrievajú jej priateľa.

Hasičov zalarmovalo v stredu ráno oznámenie o požiari bytu na Obchodnej ulici. Po uhasení sa im naskytol otrasný pohľad, objavili znetvorené telo mladej ženy. Doslova jej zhorela hlava a vrchná polovica tela. Všetko nasvedčuje tomu, že Simonu niekto neuveriteľne surovo zavraždil. Pred vchodom do bytu, kde sa našlo telo, sa objavili stopy krvi. Simona pravdepodobne s násilníkom zápasila už pred tým, než vošli do bytu. Špekuluje sa, že potom ju vrah usmrtil a aby zahladil stopy, telo podpálil. Kriminalisti našli pri obhorenom tele fľašu s horľavinou. Ohorky muži zákona označili aj priamo vo vchode.    

Podľa medializovaných informácií krátko po nešťastí zatkli na ulici neďaleko bytu muža, ktorý pôsobil zmätene a v chladnom počasí mal oblečenú len košeľu. Zrejme ide o Simoninho priateľa Garyho, s ktorým sa zoznámila na nemeckej výletnej lodi, kde pracovala.

Loď, na ktorej Simona pracovala
Zobraziť galériu (4)
Loď, na ktorej Simona pracovala  (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

Simona mala byt na prvom poschodí prenajatý, nebývala v ňom dlho.  Len pred pár dňami sa vrátila z plavby výletnou loďou po Dunaji. Ako informuje denník Plus jeden deň, v byte sa často zdržiavala ešte jedna žena. "Bola to pravdepodobne Simonina sestra. Nepoznali sme sa však dobre, aj keď bývali vedľa. Nič podozrivé som si nevšimla," povedala suseda. Simonina sestra Lucia tiež pracuje v Bratislave, ale podľa blízkych často chodí domov do Senice.

Záhadná vražda v Bratislave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

Blízki sú zdrvení

Rodina, priatelia a známi mladej ženy sú udalosťou otrasení. Simona pochádzala zo Senice, kde v bytovke neďaleko námestia žila so svojou mamou Ivetou. Tá sa z tragédie nemôže spamätať, o nešťastí sa dozvedela až v stredu popoludní.  

Dievčina v minulosti pracovala v jednej zo senických kaviarní. Podľa bývalých kolegýň bola pohodové dievča a nechápu, ako jej mohol niekto tak surovo ublížiť. Dievčatá potvrdili, že mala priateľa z Holandska.

Záhadná vražda v Bratislave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: TV Joj, Facebook)

Polícia vedie trestné stíhanie

"Obhliadajúci lekár nariadil vykonanie pitvy. Presné príčiny a okolnosti smrti ženy budú známe po získaní výsledkov," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a dodal, že vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Polícia na prípade naďalej intenzívne pracuje a vykonáva ďalšie potrebné procesné úkony. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu