Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Syn našiel mŕtvu mamu (†56) v spálni: Podozrivý je otec, mal ju škrtiť a trieskať hlavou!

V tomto dome žili manželia Zobraziť galériu (3)
V tomto dome žili manželia (Zdroj: foto: tv markíza)

RADOŠOVCE – Otrasný pohľad sa naskytol synovi, keď zašiel z práce navštíviť svojich rodičov. V spálni na dlážke našiel doráňané telo mamy (†56) a vedľa neho sediaceho otca s nepríčetným pohľadom. Privolaní záchranári skonštatovali už len smrť, zo zabitia je podľa polície podozrivý manžel Emil (60). Ako hovoria miestni obyvatelia, pod tragédiu sa podpísal alkohol.

Mamu našiel v kaluži krvi ležať v spálni jej syn. Anna mala dobitú hlavu, čo nasvedčovalo tomu, že ju ňou niekto trieskal o zem. Navyše mala na krku stopy po škrtení. Šokovaný syn okamžite privolal záchranárov, tí, žiaľ, len skonštatovali smrť.

Podozrivým zo zabitia je manžel Emil, ktorého našiel syn sedieť v kresle vedľa tela ženy pred televízorom. Mal nepríčetný pohľad a bol opitý.

Syn našiel mŕtvu mamu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Hádky kvôli peniazom, ktoré sa končili krikom a bitkou, boli medzi párom na dennom poriadku. Miestni obyvatelia svorne povedali, že tragédia bola len otázkou času. „Mali dlhodobé problémy, ktoré riešili tak, ako riešili. Inklinovali k alkoholu,“ povedal sused pre Tv Markíza. Aj keď boli podľa susedov manželia slušní ľudia, alkohol obľubovali obaja.

Syn našiel mŕtvu mamu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Muža policajti po príchode na miesto činu zadržali. V dychu mu namerali 2,5 promile. Umiestnili ho do policajnej cely. Vyšetrovateľ musel na jeho vypočutie čakať, dokedy mu neklesla hladina alkoholu v krvi. Podľa polície je podozrivý zo zabitia. Všetko nasvedčuje tomu, že k tragédii došlo po manželskej hádke. Kriminalisti na mieste našli aj porozbíjané taniere. „Muž je momentálne zadržaný v cele a čakáme na výsledky súdnej pitvy,“ informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Podľa vyjadrení súdneho lekára Anna mala zomrieť v ranných hodinách, telo našiel jej syn až o tretej popoludní. Manželia žili na Záhorí a mali dvoch synov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu