Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prípad kanibala vydesil Britániu: Chcel znásilniť, zabiť a zjesť mladé dievča!

Dale Bolinger mal naozaj zvrhlé chúťky Zobraziť galériu (2)
Dale Bolinger mal naozaj zvrhlé chúťky (Zdroj: the times)

CANTEBURY - Brit Dale Bolinger (57), ktorý sa živil ako zdravotný brat, mal podľa vyjadrení súdu v pláne znásilniť a zjesť 14-ročné dievča, ktoré lanáril na sex cez internet. Deň predtým, ako sa mal s dievčaťom stretnúť na vlakovej stanici si v obchode kúpil sekeru. Skôr, než stihol čokoľvek spraviť, zatkla ho FBI, ktorej sa podarilo vypátrať internetovú komunikáciu Bolingera s potenciálnou obeťou.

Americká FBI okamžite po tomto zistení informovala britskú políciu, ktorá Bolingera zatkla v nemocnici v Kente, kde pracoval od februára minulého roka. Jeho plány odhalili vďaka diskusnému fóru Dark Fetish Network (DFN), kde sa „pochválil“, že už predtým zjedol 39-ročnú Černošku a 5-ročné dieťa!

Totožnosť dievčaťa známa nie je, na internete vystupovala pod menom Eva Gonza a tvrdila o sebe, že je Mexičankou žijúcou v Nemecku. Prokurátor má na tento profil vlastný názor: „Je to ako prípad Crowna, keď sa jeden z užívateľov, ktorých má Bolinger ako priateľov na DFN, vydával za 14-ročné dievča.“

Dale Bolinger mal naozaj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: the times)

O svojou pláne s Evou Bolinger hovoril aj iným užívateľom DFN v skupine „znásilňovanie, zabíjanie a jedenie žien“. Policajti po zatknutí v septembri 2012 objavili v jeho dome v Canterbury fotky, na ktorých stojí Bolinger pred zrkadlom so sekerou v ruke. V jeho počítači objavili zbierku „grafických dôkazov sexuálneho násilia, vrážd a kanibalizmu v súvislosti so ženami rôzneho veku, vrátane detí“.

Britskými médiami ostro sledovaný roces s Daleom Bolingerom sa začal tento týždeň a pokračuje aj dnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu