Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Mária skončila po vyčerpávajúcom výsluchu v Ilave: Za vraždu milenca jej hrozí 25 rokov!

Maria Kukucova Zobraziť galériu (9)
Maria Kukucova (Zdroj: fb,solarpix)

TRENČÍN – V ostro sledovanom prípade modelky, ktorá mala zavraždiť bývalého milenca v Španielsku, sa pohli ľady. Dnes poobede sa Mária Kukučová postavila pred súd v Trenčíne. Po dlhom a vyčerpávajúcom výsluchu ju policajti v tichosti previezli do ilavskej väznice. Zdá sa, že sa tak skoro na slobodu nedostane. Španieli už ju obvinili z vraždy. Sudca rozhodol o jej vzatí do väzby.

Okresný sudca v Trenčíne poslal Slovenku, ktorá mala podľa zverejnených informácii zavraždiť svojho priateľa tromi výstrelmi z brokovnice za mreže. „Sudca krajského súdu dnes rozhodol tak, že zadržanú osobu vzal do predbežnej väzby, proti tomuto rozhodnutiu bola podaná sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať Najvyšší súd SR,“ povedal hovorca trenčianskeho súdu Roman Tarabus.

„Počas výsluchu pred sudcom zadržaná uviedla, že keď odchádzala zo Španielska, nevedela o tom, že poškodený je mŕtvy. Túto skutočnosť sa podľa jej slov dozvedela až mimo územia Španielska. Ďalej uviedla, že Španielsko sa rozhodla opustiť z obavy o svoj život a zdravie,“ informoval Tarabus.

Tam bude čakať, akým smerom sa posunie vyšetrovanie a či ju naše orgány vydajú do Španielska. To už spracúva návrh na vydanie, ktoré by malo doručiť na Slovensko už budúci týždeň.

Maria Kukucova
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: topky)

Podľa hovorcu trenčianskeho súdu je Mária už v Španielsku obvinená. „Hrozí jej podľa ich právneho systému od 10 do 25 rokov,“ dodal. Sudca rozhodol o tom, že Mária si posedí v Ilave v predbežnej väzbe minimálne 40 dní. Mária podala sťažnosť, o ktorej rozhodne Najvyšší súd SR.

Video z dnešného trenčianskeho súdu

Mária Kukučová súd TN

Podľa svedectva súčasnej priateľky zavraždeného Brita Andrewa Busha mala Mária po hádke vo vile utiecť v ukradnutom aute z miesta činu. Krátko predtým počula tri výstrely. Potom, čo sa Mária prihlásila dobrovoľne na slovenskej polícii, sa objavila informácia, že konala v sebaobrane. Údajne sa mohla brániť agresii bývalého milenca z dôvodu, že bola tehotná a žiadala od neho platenie alimentov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu