Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

EXKLUZÍVNY príbeh, ktorý zmení váš postoj: Mária prešla peklom, poznáme detaily!

(Zdroj: the times)

BRATISLAVA – Spočiatku to vyzeralo ako scéna zo Shakesperovej drámy. Vážený bohatý muž sa v noci vracia so svojou priateľkou domov. Tam ho však čaká ohrdnutá tehotná milenka, ktorá ho v hádke zastrelí a z miesta činu utečie. Topky.sk vám prinášajú exkluzívne informácie o tom, že všetko bolo úplne inak a za vraždou Andrewa Busha napokon vôbec nemusí byť láska a žiarlivosť.

Keď našli v Španielsku mŕtve telo klenotníka Andrewa Busha, britské médiá rozpútali doslova hon na čarodejnice. Jeho cieľ bol jediný – bývalá priateľka zavraždeného, Slovenka Mária Kukučová. Tá si mala podľa zverejnených informácií tri roky užívať život v blahobyte po boku dobre zabezpečeného obchodníka. Keď sa s ňou rozišiel, nedokázala sa s tým vyrovnať a svojho bývalého priateľa s novou priateľkou terorizovala. Bushova 19-ročná dcéra podľa Daily Mail vyhlásila, že Kukučová bola jej otcom posadnutá.

Podľa našich informácií však bolo všetko inak. Hoci bola slovenská modelka spočiatku po boku váženého britského obchodníka spokojná, postupne sa jej jeho majetnícke správanie páčilo čoraz menej. Bush bol totiž presvedčený, že si s ňou môže robiť, čo chce a keď sa mu vzoprela, fyzicky jej ubližoval.

Mária naviac prichádzala na to, že jeho majetok v skutočnosti nepochádza z legálnej činnosti. Preto chcela zo vzťahu vycúvať. Jej rozhodnutie vyvrcholilo po tom, čo ju v septembri 2013 na Bushovom statku v Chepstow prepadli štyria ozbrojení lupiči.

Máriu zviazali, bodli do brucha a nútili, aby im prezradila kód k trezoru, pretože im vraj Andrew dlží peniaze z nejakého kšeftu. Muži mali byť údajne členmi mafiánskej skupiny, ku ktorej patril aj Bush. Príslušnosť k organizovanej skupine má dokonca potvrdzovať aj jedno z jeho tetovaní.

Hovorkyňa miestnej polície Sion Ffrancon pre topky.sk potvrdila, že „Gwentská polícia bola privolaná na adresu v Chepstow 8. septembra 2013 približne o 18:00 v súvislosti s nahlásenou lúpežou. Príslušníci polície na mieste hovorili s 23-ročnou obyvateľkou. Vyšetrovanie lúpeže naďalej pokračuje.“

Bushova rodina napriek Kukučovej zraneniam incident zľahčuje. Denník Daily Mail v sobotu citoval istého rodinného priateľa, podľa ktorého „ju rodina od začiatku podozrievala, pretože sa to stalo krátko po tom, čo sa dvojica pohádala, keď schovala Andyho pas, aby mu zabránila v jeho služobnej ceste na Stredný Východ“.

Na druhej strane existujú podľa našich informácií pochybnosti, či nebol o prepade vopred informovaný práve Bush.

Po brutálnom útoku sa Mária Kukučová definitívne rozhodla klenotníka opustiť. Aj napriek tomu, že si medzitým našla na Slovensku nového priateľa Petra a Bush začal oficiálne žiť s mladou Ruskou, svoje rozhodnutie napokon zmenila. Andrew Bush sa totiž podľa nášho zdroja vyhrážal, že ublíži Márii aj rodine. Britova snaha udržať si Slovenku pri sebe napokon nemusela mať len romantické dôvody, po troch rokoch spolužitia zrejme o jeho aktivitách vedela viac ako mnohí iní.

 

Hoci Bush navonok pôsobil ako seriózny obchodník, faktom je, že viacerí pochybovali o tom, ako mu môže niekoľko menších klenotníctiev zabezpečiť prostriedky na tak nákladný život. Britský denník Daily Mail sa včera bližšie pozrel na jeho majetok. Oficiálne vlastnil Andrew Bush štyri spoločnosti, jedinou funkčnou však bola Bigwig Enterprises. Tá však podľa zdrojov denníka nevykazovala veľké zisky. Posledné čísla hovoria o približne 20 000 librách, čo je oproti strate viac ako 6000 libier v roku 2012 síce výrazný posun, no na Bushov nákladný život to zďaleka nestačí. O niečom svedčí aj fakt, že tajomník tejto firmy, istý William Brice, má trvalé bydlisko v prívese na poli.

Natíska sa otázka, či spoločnosti Andrewa Busha neboli len „zásterkou“ na zakrytie skutočných zárobkových činností. Takých, ktoré mohli spôsobiť aj to, že sa bez ochranky nepohol na krok a svoj dom premenil na nedobytnú pevnosť s dvojmetrovým kamenným múrom, elektronickými bránami, kamerami a senzormi.

Daily Mail tvrdí, že muž, ktorého doteraz britské médiá označovali ako multimilionára, obchodníka a klenotníka, v skutočnosti zarábal na nebankových pôžičkách a obchode s drogami.

Španielska Cancelada na pobreží Costa del Sol, kde si ho nakoniec našla smrť, napokon tiež nebola tým, čím sa na prvý pohľad zdá. Tichá dedinka je obľúbeným útočiskom mnohých pochybných indivíduí a potvrdzuje tak prezývku celej oblasti „Costa del Crime“ (teda nie Slnečné, ale Kriminálne pobrežie). Niektorí novousadlíci pochádzajú z Veľkej Británie, iní sú z Východnej Európy, najväčšie zastúpenie tu však má komunita z Ruska. Práve odtiaľ pochádza aj posledná Bushova priateľka Maria, ktorej výpoveď Kukučovej najviac priťažila.

Aj v tomto kontexte dostávajú úplne iný význam jej slová o príchode na Slovensko „z obavy o život, lebo v justičné a vyšetrovacie orgány na mieste tejto tragédie nemám dôveru“.

Andrewa Busha strelili jedenkrát do hlavy a jedenkrát do ramena a vykrvácal, lebo sa k nemu údajne dve hodiny nemohli kvôli dômyselným bezpečnostným systémom dostať záchranári. Vyzerá to skôr ako plánovaná poprava než vyčíňanie šialenej žiarlivej fúrie, ktorej tehotenstvo tiež nie je pravdou.

Zatiaľ sa zdá byť isté len jedno – obvinenie Márie Kukučovej z vraždy vyhovuje všetkým. Bushovej rodine a milenke, ktoré v médiách prskajú síru, aj obchodným partnerom, ktorí všetko sledujú z bezpečnej vzdialenosti. Ak Kukučová vraždu nespáchala, prípad „Bush“ má v tejto chvíli len jednu nevinnú obeť. Zavraždený Brit to však nie je.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu