Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jano (†52) neprišiel na nedeľný obed: Sestra ho našla mŕtveho vo vani celej od krvi!

Jána našli mŕtveho v tomto dome
Jána našli mŕtveho v tomto dome (Zdroj: rimava.sk)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Stal sa obeťou vraha? Keď Ján (†52) z Čerenčian v nedeľu nedorazil na rodinný obed, príbuzní začali mať zlé tušenie. Ani v tom najhoršom sne by ich však nenapadlo, že brata a syna už živého nikdy neuvidia. Všetko navyše nasvedčuje tomu, že zomrel násilnou smrťou.

Ján býval v bytovom dome v Čerenčanoch, odkiaľ podľa susedov často nevychádzal a väčšinu času sa zdržiaval vo vnútri. V nedeľu sa mal stretnúť s rodinou na spoločnom obede, kam však nedorazil a ani sa neohlásil. Keď sa ani po dlhých hodinách  neozýval, sestra sa ho podvečer vybrala hľadať.

Na pohľad, ktorý sa jej naskytol po tom, čo vošla do Janovho domu, nikdy nezabudne. Jej brat ležal mŕtvy vo vani a v hrudi mal krvavú bodnú ranu. Polícia na mieste zaistila všetky stopy a keďže existovalo podozrenie, že Jano zomrel násilnou smrťou, pátrali aj po páchateľovi. Podľa portálu Rimava.sk v priebehu dvoch hodín zadržali podozrivého muža, ktorý býva v susednej ulici.

Jeho otec bol v šoku a o ničom nevedel. Mužom zákona iba vydal oblečenie syna, ktorého odviedli na policajné oddelenie. Ján bol podľa známych invalidom a von veľmi nevychádzal. Doma ho však okrem rodiny navštevovali aj kamaráti. Polícia sa prípadom naďalej zaoberá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu