Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivá predpoveď veštice sa napĺňa: Ukrýva stena domu telo nezvestnej Anny?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NIŽNÁ SITNICA - Naplní sa desivá veštba? Prešovskí kriminalisti v týchto chvíľach obliehajú dvor rodinného domu v Nižnej Sitnici, z ktorého pred niekoľkými rokmi záhadne zmizla obyvateľka Anna (62). Objavilo sa totiž podozrenie, že mŕtve telo nezvestnej ženy, by mohlo byť zamurované v jednej zo stien domu. Rodinu na to nedávno upozornila veštica, ktorej predpovede sa, zdá sa, začínajú napĺňať.

Kriminalisti skúmajú priestory rodinného domu údajne už od rána. Hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik nám akciu potvrdil s tým, že na mieste vykonávajú operatívne previerky získaných informácií a k bližším podrobnostiam sa zatiaľ vyjadrovať nebudú. Podľa portálu noviny.sk, ktorý o nezvyčajnom policajnom zásahu informoval, by mohol súvisieť s nezvestnosťou miestnej obyvateľky Anny.

Tá bez stopy zmizla ešte pred rokmi a odvtedy o nej nik nepočul. Polícia opätovne zverejňuje výzvy s prosbou o pomoc pri pátraní, bohužiaľ bezvýsledne. Jej rodina bola tak zúfala, že sa dokonca obrátila na vešticu. Tá mala predpovedať, že Anna zomrela násilnou smrťou a na svedomí ju má jej vlastný syn. Telo mal vraj zamurovať do jednej zo stien rodinného domu a práve tie v týchto chvíľach kriminalisti skúmajú aj so špeciálnym termo zariadením. Namerali tam totiž nezvyklé hodnoty.

Sestra nezvestnej Anny potvrdila, že v dome nedávno pribudol nový betón a kriminalisti doňho práve vŕtajú. Či sa dopátrali až k hrozivému nálezu, nevedno. Isté je len to, že Annin syn, ktorého veštica označila za vraha, záhadne zmizol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu