Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská tragédia v Trenčíne: Peter (†42) mal zastreliť Janu (†31), potom seba!

Streľba v Trenčíne Zobraziť galériu (4)
Streľba v Trenčíne (Zdroj: TASR)

TRENČÍN – Nepredstaviteľný šok zažili dnes popoludní obyvatelia Trenčína. Po streľbe v pohostinstve v širšom centre vyhasli priamo na mieste činu dva ľudské životy. Podľa prvotných informácií mal Peter (†42) zastreliť mladú barmanku Janu (†31) v miestnom podniku s názvom Bar u tuláka na ulici Dlhé Hony. Potom mal zbraň otočiť proti sebe a streliť sa do hlavy.

Podľa informácií TV Joj, Peter sa mal s Janou pohádať, pretože z podniku bolo počuť krik. Po hádke údajne odišiel. Neskôr sa vrátil a začal so svojim besnením. Vytiahol zbraň, namieril na Janu a vystrelil. Ženu zavraždil pred očami jej matky. Tá na mieste skolabovala. Potom zbraň otočil proti sebe a zastrelil sa. Mŕtva žena v bare brigádovala, bol to ich rodinný podnik. Strelec bol bývalý železničný policajt.

„Keďže ide o udalosť, ktorá sa odohrala iba pred niekoľkými desiatkami minút, nemôžeme vo chvíľach, keď uskutočňujeme nevyhnutné úkony na zabezpečenie miesta tragédie, poskytnúť k tomuto prípadu a začínajúcemu sa vyšetrovaniu viac spresňujúcich informácií,“ povedala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Streľba v Trenčíne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Pri streľbe v trenčianskom bare prišli o život 31-ročná žena a 42-ročný muž. Ako hovorkyňa ďalej uviedla, streľbu v pohostinstve na ulici Dlhé Hony nahlásili na operačné stredisko krátko pred 15-tou hodinou. Polícia po príchode zistila, že v objekte sa nachádzala 31-ročná Jana z Trenčianskych Teplíc, ktorá v pohostinstve brigádovala a 42-ročný Peter z Trenčína. K tomu, či sa osoby poznali a aké boli ich vzájomné vzťahy sa zatiaľ nedá nič povedať. Momentálne prebiehajú procesné úkony a obhliadka miesta činu, polícia čaká na súdnu lekárku a k prípadu sa zatiaľ nemôže bližšie vyjadriť.

Streľba v Trenčíne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu