Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dôchodkyňu (†80) z obce Leles našli mŕtvu: Zviazané ruky a zohavená tvár!

Vynášanie mŕtvej starenky z domu v obci Leles, okr. Trebišov Zobraziť galériu (3)
Vynášanie mŕtvej starenky z domu v obci Leles, okr. Trebišov (Zdroj: foto: tv joj)

LELES – Otrasný pohľad sa naskytol policajtom, keď vnikli do domu starenky. Tá už dlhšie nikomu neotvárala a dvere mala zamknuté. Starosta však zbadal rozbité okno. Babku údajne našli so zviazanými rukami a s ohavenou, doráňanou tvárou.

Starenka žila v domčeku v obci Leles v okrese Trebišov sama. Síce mala vysoký vek, no napriek tomu bola podľa miestnych obyvateľov zdravá a „čiperná“, domácnosť a seba zvládala obriadiť bez pomoci iných.  

Ako uvádza TV Joj, príbuzní sa s babkou nevedeli dlhšie spojiť. Zavolali preto starostovi, aby sa za ňou išiel pozrieť. Starenka mu však neotvárala a dvere boli zamknuté. Zbadal však, že jedno z okien na babkinom dome je rozbité. Zalarmoval preto políciu.

Dôchodkyňu (†80) z obce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Podľa dostupných informácií, na policajtov v dome čakal otrasný pohľad. Bezvládne babkino telo so za chrbtom zviazanými rukami a so zohavenou tvárou.  

Zatiaľ nie sú k otrasnému prípadu poskytnuté bližšie informácie. Isté je len to, že kriminalisti boli na mieste činu niekoľko hodín. „Polícia na prípade intenzívne pracuje, vyšetrovateľ zatiaľ nedal súhlas na zverejnenie informácií k tomuto prípadu,“ uviedla hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová a dodala, že hneď ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí, polícia bude o prípade informovať.

Dôchodkyňu (†80) z obce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu