Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Annu zapálil, znásilnil a zbil: Takýto trest Ján (25) dostal

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA – Trest dvanásť rokov odňatia slobody nepodmienečne za znásilnenie a iné trestné činy uložil odvolací senát Krajského súdu v Banskej Bystrici 25-ročnému Jánovi Hudecovi z Modrého Kameňa. Krajský súd vyhovel návrhu prokurátora a zmenil rozhodnutie prvostupňového súdu, ktorý Hudecovi uložil desať rokov nepodmienečne.

Doteraz netrestaný Hudec spáchal znásilnenie, ublíženie na zdraví a výtržníctvo v jeden deň. V čase, keď jeho družka bola v nemocnici, popíjal s kamarátom Mikulášom vo veľkokrtíšskom zariadení Espresso. Tam „zbalili“ istú Annu, ktorú Hudec pozval do bytu s tým, že sa najedia a budú pokračovať v zábave. Spoločné popíjanie trojice prerástlo do vyhrážok voči Anne, aby mala sex s Hudecom. Aby bola povoľnejšia, Hudec ju polial benzínom a podpálil. S kamarátom podpálenú ženu potom zahasili a Hudec s ňou mal pohlavný styk. Do bytu však náhle prišla stará matka jeho družky. Polonahú Annu Hudec vyhodil na chodbu, kde ju ešte zbil. Fyzicky ju napadol aj na ulici a Annu od ťažkých následkov zachránila rýchla hospitalizácia. Pritom Anna mala na ľavej nohe sadru a chodila s barlami. 

Okresný súd vo Veľkom Krtíši uložil Hudecovi trest desať rokov väzenia. Prokurátor vzhľadom na závažnosť konania žiadal trest sprísniť a odvolací súd mu vyhovel. Rozhodnutie krajského súdu je právoplatné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu