Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka hyena: Predala panenstvo svojich 12 dcér, každé za 150 eur!

Morenová v sprievode s policajtkou Zobraziť galériu (2)
Morenová v sprievode s policajtkou (Zdroj: diarioadn.co)

BOGOTA - V Kolumbii bola zatknutá štyridsaťpäťročná žena, ktorá neuveriteľným spôsobom poškodila zdravie, šťastie a v neposlednom rade dôstojnosť svojich dvanástich dcér. Aby mala z čoho zaplatiť účty, ich totiž ponúkla na predaj.

Margaritu de Jesus Zapata Morenovú zadržali minulý týždeň po tom, ako ju jedna z jej dcér udala na polícii. Šesťnásťročná dievčina tak urobila preto, lebo ju mama nútila ísť na potrat. Otcom dieťaťa je päťdesiatjedenročný Tito Cornelio Dazai, ktorého taktiež zatkli.

Matka hyena: Predala panenstvo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: diarioadn.co)

Morenová má celkovo štrnásť detí, z toho trinásť dcér. Akonáhle všetky z nich dovŕšili dvanásť rokov, predala ich panenstvo, každé v prepočte za 150 eur. Týmto však ich sexuálne útrapy neskončili. Deti potom nútila robiť prostitútky, aby mala z čoho živiť rodinu. Ich klientmi boli väčšinou veľmi solventní muži, ktorí si radi priplatili za to, aby si mohli užívať s neplnoletými dievčatami.

"Ako policajti sme zvyknutí na hocičo, ale toto je už veľa aj na nás. Toho, čo sa dotyčná dopustila na svojich deťoch, je neodpustiteľné," vyhlásil miestny policajný náčelník Carlos Melendez, ktorý prípad vyšetruje.

Margarita aj Tito boli obvinení z pohlavného zneužívania maloletých osôb do štrnásť rokov a z nútenia k prostitúcii. Zapatovej najmladšia dcéra (9 rokov) a jedenásťročný syn, ktorí ako jediní boli ušetrení sexuálneho násilia, sa momentálne nachádzajú v starostlivosti sociálnych úradov. Informoval portál independent.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu