Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Otrasné znásilnenie pri Košiciach: Dievčatko (10) napadol zvrhlík priamo v detskej izbe!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: indiatvnews.com)

KECEROVCE - Neznámy zvrhlík vošiel do domu, kde spalo iba desaťročné dievčatko. Využil neprítomnosť rodičov a zaútočil neuveriteľne chlípnym spôsobom. K dievčatku mal vkĺznuť do postele a v spánku ho mal sexuálne zneužiť. Prípad sa mal stať pred niekoľkými dňami v obci Kecerovce (okr. Košice).

Dievčatko (10) malo byť v tom čase doma samo. Rodičia odskočili na nákup do neďalekého obchodu a svoju dcérku mali nechať doma spať. Nešla do školy, pretože bola chorá. To využil úchylák, ktorý sa vkradol k nej do izby. "Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach okolie v tejto súvislosti vedie trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania," uviedla hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Zvrhlík zrejme dom, v ktorom býva malá školáčka odsledoval a keď zistil, že je doma sama, vlámal sa dnu. Zaútočil na spiace dievča, vrhol sa naňho a v posteli ho sexuálne zneužil. Prípad sa odohral pred niekoľkými dňami, približne o pol jedenástej predpoludním.  

Šokované dievčatko ostalo po sexuálnom útoku úchyláka vystrašené. Zatiaľ sa stále z desivého zážitku spamätáva. Plače a nechce vychádzať z domu.

"Vzhľadom na to, že ide o citlivý prípad a skutočnosť, že poškodenou je maloletá osoba, nebudeme poskytovať bližšie informácie k prípadu," doplnila Mésarová. Ak sa policajtom podarí neznámeho páchateľa vypátrať, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody vo výške 7 až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu