Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Michal (31) zázrakom prežil útok v Petržalke: Zachránilo ho veľké brucho!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Obrovské šťastie v nešťastí! Bratislavčan Michal (30) si po dnešnom hrôzostrašnom zážitku môže pokojne povedať, že sa druhýkrát narodil. Na terase najväčšieho bratislavského sídliska ho s nožom v ruke napadol neznámy útočník a zapichol mu ho priamo do brucha. Paradoxne práve to mu život nakoniec zachránilo.

Michal dnes ráno okolo 9:00 prechádzal po terase na Beňadickej ulici, keď sa za ním objavil neznámy muž a začal na neho chrliť nadávky. Od slov po chvíli prešiel k činom a vytiahol nôž, ktorý Bratislavčanovi vrazil priamo do brucha a dal sa na útek. Krvácajúcemu mužovi zavolal pomoc až náhodný svedok. "Muž utrpel bodné poranenie brucha a bol prevezený do nemocnice na Antolskej," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Michal sa musel okamžite podrobiť operácii. Keďže rana bola hlboká, mal obrovské šťastie, že na mieste nevykrvácal. Podľa našich informácií mu život zrejme zachránilo množstvo podkožného tuku na bruchu. "Muž  mal bodnú ranu v bruchu, ktorú stlmilo podkožie.  Je po operácii v stabilizovanom stave," doplnila hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská. Dobodaný Bratislavčan ostáva v nemocnici a po prebudení z prvotného šoku si bude môcť povedať, že sa druhýkrát narodil.

Neznámy agresor je údajne stále na úteku a polícia po ňom pátra. Vyšetrovateľ zároveň začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Na petržalskej terase, kde došlo ku krvavému útoku, sa podľa miestnych zdržiavajú narkomani, a nie je preto vylúčené, že Michala dobodal práve jeden z nich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu