Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hororová noc pre manželov: Násilný lupič ich prepadol v ich dome

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Trebišovský vyšetrovateľ obvinil 23-ročného Ladislava, ktorý v obci Strážne v okrese Trebišov lúpežne prepadol manželský pár. Ako ďalej informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Ladislav v sobotu v skorých ranných hodinách prišiel k rodinnému domu v obci Strážne (okr. Trebišov), vybral z pántov uzamknutú bránku do dvora a začal klopať na vchodové dvere rodinného domu. Dvere mu otvorila 53-ročná majiteľka, pričom ženu násilím vtlačil dovnútra, nastriekal jej do očí paprikový sprej, zvalil ju na zem a žiadal od nej peniaze. Žena mu v obave prezradila miesto, kde má peniaze, pričom jej vzápätí pritlačil ruku na tvár a násilím dovliekol k izbe. Keďže izba bola uzamknutá, rozbil na dverách sklenenú výplň a zo zásuvky v izbe vybral peňaženku s 500 eurami. Žene sa napokon podarilo ujsť do izby, v ktorej spal jej 63-ročný manžel.

Páchateľ muža udrel hrnčekom do hlavy a druhým hrnčekom udrel do hlavy aj ženu. Obom poškodeným spôsobil povrchové poranenia s dobou liečenia do sedem dní. Potom páchateľ z miesta činu ušiel. Policajti kriminálnej polície v Trebišove a policajti z Kráľovského Chlmca podozrivého muža v krátkom čase vypátrali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ 23-ročného muža obvinil zo zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody. Zároveň policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu