Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podozrivá smrť podnikateľa (†54) z Medzilaboriec: V lese s guľkou v hrudi!

Telo podnikateľa našli pod týmto posedom
Telo podnikateľa našli pod týmto posedom (Zdroj: TV JOJ)

MEDZILABORCE - Samovražda či dôkladná vražda? V lese za Medzilaborcami našli v pondelok krátko pred poludním miestni chlapi mŕtve telo muža (†54). Na hrudi mal ranu od strely a vedľa neho ležala guľovnica. Hoci na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že sa o život pripravil sám, polícia v tom jasno doposiaľ nemá. Pracuje aj s verziou, že miestneho podnikateľa mohol niekto chladnokrvne zavraždiť.

Mŕtveho muža našli ležať pod poľovníckym posedom v časti zvanej Šepeľov. "Bolo nájdené bez známok života telo muža, ktorý mal strelné poranenie hrudníka," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Polícia blízko tela našla aj dlhú guľovú zbraň, ktorá patrila mŕtvemu mužovi a mal ju v legálnej držbe.

Podľa informácií Tv JOJ ide o miestneho podnikateľa, ktorý má v meste firmu zameranú na poľnohospodársku výrobu. Medzi chlapmi je však známy aj ako poľovník. Jeho smrť si nikto z blízkych nedokáže vysvetliť, no neveria tomu, že by si na život siahol sám.

S možnosťou, že podnikateľovi na druhý svet niekto dopomohol, pracuje aj polícia. "Keďže nemožno vylúčiť, že smrť menovaného mohla byť spôsobená zavinením inej osoby,  bola nariadená súdnolekárska pitva," dodala Migaľová. Bližšie okolnosti smrti Medzilaborčana tak odhalia až výsledky pitvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu