Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík (27) sa pokúsil znásilniť korčuliarku: Pri B. Bystrici ju zatiahol do priekopy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BANSKÁ BYSTRICA - Bezpečne sa už asi človek nemôže cítiť nikde a pri žiadnej činnosti, ani pri korčuľovaní. Presvedčila sa o tom aj mladá Banskobystričanka, ktorá si včera podvečer užívala chvíle voľna na ceste medzi obcami Hronsek a Veľká Lúka. Tam ju totiž do priekopy zatiahol cudzí muž s jasnými úmyslami. Našťastie sa mu ich nepodarilo naplniť, pretože dievčina ušla.

Podľa portálu noviny.sk išlo údajne tiež o korčuliara, ktorého však zjavne lákalo viac sexuálne dobrodružstvo. Banskobystričanku sa mu síce podarilo dostať proti jej vôli do priekopy, ale tá sa z jeho zovretia vymanila, ušla a zavolala pomoc. "Vzhľadom na citlivosť prípadu, nebudeme poskytovať bližšie informácie," povedala pre portál banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková

Páchateľom mal byť 27–ročný mladík z blízkej obce, ktorého už vyšetrovateľ obvinil zo sexuálneho násilia. Ak sa preukáže jeho vina, môže pobudnúť za mrežami 5 až 10 rokov. "Sudca schválil návrh na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby. V súčastnosti je už páchateľ väzobne stíhaný," dodala hovorkyňa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu