Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Surová vražda na východe: Šéfa obchodného centra rozštvrtili a zahrabali v lese!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BOHDANOVCE - Zomrel hroznou smrťou! Košický veľkopodnikateľ Barnabáš Farkaš bol od minulého týždňa, kedy zmizol z jeho rodinného domu v maďarskej pohraničnej dedinke, nezvestný. Niekoľko dní ho hľadali slovenskí i maďarskí muži zákona, až sa dopátrali k otrasnému nálezu. Šéfa jedného z košických obchodných centier našli zavraždeného a zakopaného v lese. Informovala o tom Tv JOJ.

Podľa riaditeľa košickej polície vražda Barnabáša Farkaša u nás na Slovensku nemá obdoby. Jeho telo bolo údajne rozštvrtené a zahrabané v lesnom poraste pri Bohdanovciach. Maďarskí policajti už majú mať v rukách aj dvoch podozrivých Slovákov, ktorých dolapili v Maďarsku. Jeden z nich mal podnikateľa zavraždiť a druhého zadržali ako spolupáchateľa. Údajne sa už k brutálnej vražde aj priznali.

Barnabáš Farkaš bol riaditeľom jedného z košických obchodných centier, no už dlhšie býval v maďarskej dedinke neďaleko slovenských hraníc. Z rodinného domu však pred niekoľkými dňami zmizol bez stopy. Maďarskí v spolupráci so slovenskými policajtmi preto spustili veľkú pátraciu akciu.

Dlhé dni ho však hľadali bezúspešne, až doteraz. Detaily surovej vraždy sú zatiaľ nejasné. Polícia sa k prípadu doposiaľ nevyjadrila. Jedinou stopou je Farkašovo luxusné BMW X6, ktoré našli havarované vo zvodidlách. Boli v ňom stopy krvi, ktoré sa našli aj v maďarskom dome. Vrahovia tak pravdepodobne s jeho telom prešli aj cez hranice. Aký mohli mať motív, nevedno. Košický podnikateľ sa vraj k bohatstvu dostal veľmi rýchlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu