Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mrazivé FOTO z miesta činu: Opijáš na salaši skončil nožom v Petrovom (†27) srdci!

Zábery z miesta činu
Zábery z miesta činu (Zdroj: polícia)

BANSKÁ BYSTRICA - Hádka o ženu? Zo zabitia pastiera Petra (†27), ktorý v pondelok vykrvácal po útoku neďaleko obce Turecká, obvinili jeho kolegu Juraja (36). Po bujarej zábave v krčme a neskôr aj v maringotke, mal na Petra zaútočiť s 10-centimetrovým nožom, ktorý mu vrazil do srdca. Niekoľko minút na to mladík zraneniam podľahol a násilnému Jurajovi za to teraz hrozí basa.

K tragédii došlo krátko po 21:00, keď sa kolegovia vrátili z krčmy do maringotky v lese nad obcou. Po niekoľkých pohárikoch medzi mužmi vypukla hádka, počas ktorej Juraj vzal do ruky nôž a Petrovi ho zapichol do srdca. "Počas hádky ho obvinený pichol kuchynským nožom s čepeľou dlhou 10 centimetrov do hrude pod ľavú kľúčnu kosť," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ťažkým zraneniam mladík necelú hodinu na to podľahol. Telo bolo zaslané na pitvu, ktorej výsledky hovoria jasne. "Podľa predbežných výsledkov súdnej pitvy, bezprostrednou príčinou smrti bolo masívne krvácanie do hrudnej dutiny a dutiny osrdcovníka," dodala hovorkyňa. Juraja podozrivého z vraždy zadržali krátko pred polnocou.

V dychu mu namerali vyše 2 promile alkoholu. Umiestnili ho do policajnej cely a vyšetrovateľ už spracoval návrh na jeho vzatie do väzby, za zabitie Petra mu hrozí až 10-ročný trest. Jeho motív zatiaľ ostáva záhadou, v dedine sa však povráva, že muži sa zrejme hádali pre dievčinu, o ktorú majú záujem obaja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu