Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Desivé detaily vraždy Adriany (†29): Pre znetvorenú tvár ju matka takmer nespoznala!

V tejto jame našli Adrianino mŕtve telo
V tejto jame našli Adrianino mŕtve telo (Zdroj: TV JOJ)

JEĽŠAVA - Deti pripravil o mamu a snúbenca o nevestu. Martin (22) z Jelšavy minulý týždeň mimoriadne krutým spôsobom pripravil o život matku dvoch detí Adrianu (†29) a jej telo ukryl v opustenom mlyne, kde ju našli príbuzní. Mladej žene tak znetvoril tvár, že ju takmer nespoznala ani vlastná matka. Teraz mu hrozí až 20 rokov za mrežami.

Skrývajúceho sa Martina dolapili policajti len niekoľko hodín po krvavom vyčíňaní. Napriek tomu, že obvinenie voči nemu vzniesli až v piatok, k činu sa priznal ešte pri zadržaní. "Zabil, ale nechcel som," povedal pre Tv JOJ. V týchto chvíľach sedí v policajnej cele a čaká na vzatie do väzby. Ak by mu vraždu Adriany dokázali, hrozí mu 20-ročný trest.

Podozrivý násilník policajtom ukázal miesto aj spôsob, akým matku dvoch malých detí pripravil o život. Na Adrianu mal najprv zaútočiť na ulici. Dal jej niekoľko faciek, po ktorých spadla na zem. Po chvíli ju prebral, hodil cez plece a odniesol do starého opusteného mlyna. Tam v surovom útoku pokračoval.

Bezbrannú ženu vraj udieral aj drevenou latou, v ktorej boli hrdzavé klince. Rany smeroval najmä do hlavy. "Páchateľ jej spôsobil zranenia, zlomeninu lebky s pomliaždením mozgu, ktorým žena na mieste podľahla," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Keď ostala Adriana nehybne ležať na zemi, jej telo odtiahol do jamy a zahádzal ho starými handrami.

Dobitú na smrť ju tam neskôr našli príbuzní, ktorí ju pre zohavenú tvár takmer nespoznali. "Dobitá je veľmi, zohavená veľmi na nespoznanie. Aj ucho, všetko. Aj dieru má v hlave. To nie je normálne takto zohaviť niekoho," hovorí so slzami v očiach Adrianina matka. Smútok príbuzných je o to väčší, že po mladej žene ostali dve malé dcérky Adriana (9) a Klaudia (12), z ktorých sa zo dňa na deň stali siroty. Mladá mamička sa mala navyše už o pár mesiacov vydávať, namiesto svadby jej však teraz stroja pohreb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu