Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Starenku Helenu (†90) zavraždil a znásilnil pre 2 eurá: Na súde sa usmieval!

V tomto dome sa všetko odohrávalo
V tomto dome sa všetko odohrávalo (Zdroj: TV JOJ)

MICHALOVCE – Nehorázna chladnokrvnosť! Ľahostajnosť a nezáujem, s akým na pojednávanie prišiel michalovský vrah Atilla (25), pobúril všetkých prítomných. Len pred niekoľkými dňami mladík pre pár drobných chladnokrvne zavraždil a znásilnil 90-ročnú Helenu z Kapušianskych Kľačian a teraz, keď ho súd trestal, sa len bezducho prizeral a usmieval. Informovala o tom Tv JOJ.

V piatok sa pred sudcu postavil Atilla, ktorý v utorok nevídane krutým spôsobom pripravil o život starenku Helenu z Kapušianskych Klačian. Mal sa priznať k tomu, že na bezbrannú dôchodkyňu zaútočil pre obyčajné dve eurá. Starenka mu ich vraj nechcela dať, a preto ju umlátil k smrti a nakoniec dokonca aj znásilnil.

Sudca ho z obavy, že by mohol ujsť alebo naďalej vyčíňať, vzal do väzby. Zatiaľ bol obvinený z lúpeže a porušovania domovej slobody. Ak sa však dokáže, že starenku zavraždil i znásilnil, trestné stíhanie bude rozšírené aj na tieto zločiny. Keď v sprievode mužov zákona opúšťal pojednávaciu sieň, na jeho tvári by ste len ťažko hľadali ľútosť, či smútok. Usmieval sa do objektívov a napriek tomu, že mu hrozí doživotie, tváril sa bezstarostne.

Surový útok, aký nemá obdoby, sa odohral v utorok v dome starenky v Kapušianskych Kľačanoch. Mladík sa ku nej vlámal a pýtal peniaze. Helena mu ich však odmietla dať a to v Atillovi vyvolalo neskutočný hnev. Starenku začal mlátiť hlava-nehlava a nakoniec ju znásilnil.

„Viacnásobnými útokmi jej spôsobil doposiaľ nešpecifikované poranenia na hlave, horných dolných končatinách, pohlavných orgánoch, na následky ktorých zomrela,“ povedal hovorca krajskej prokuratúry v Košiciach František Šenkýr. Po brutálnej bitke mladík neváhal starenku aj okradnúť. Z jej domu vzal práčku, ktorá ho nakoniec z hrozného činu usvedčila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu