Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Surovosť, aká nemá obdoby: Starenku (†90) ubil na smrť, mal ju aj znásilniť!

Ohavnosti sa diali v tomto dome
Ohavnosti sa diali v tomto dome

KAPUŠIANSKE KĽAČANY - Poriadne tvrdý trest by zaslúžil 25-ročný surovec, ktorý v utorok popoludní veľmi brutálnym spôsobom napadol starenku v Kapušianskych Kľačanoch. Skromne žijúcu dôchodkyňu umlátil na smrť a po bezhlavej bitke údajne aj zneuctil.

Starenka žila veľmi skromne v jednom z rodinných domov v Kapušianskych Kľačanoch. Práve tam obzvlášť surovým spôsobom jej život aj vyhasol. Že nie je niečo v poriadku, si podľa informácií Tv JOJ všimla dievčina z dediny, ktorá zbadala otvorené dvere na dome. Keďže dôchodkyňa sa vždy zamykala, prišlo jej to podozrivé a rozhodla sa ju skontrolovať.

Po tom, čo vstúpila do domu, sa jej naskytol otrasný pohľad. Doráňaná a zakrvavená starenka ležala na zemi so skrčenými nohami. "Dôchodkyni pri fyzickom útoku spôsobil doposiaľ nešpecifikované zranenia na hlave a tele," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. Hoci jej ihneď zavolala pomoc, ťažkým zraneniam, ktoré jej neznámy surovec spôsobil, nakoniec v nemocnici podľahla.

Bezcitný hulvát po útoku z domu ušiel, no predtým ho nezabudol prehľadať a odniesol si so sebou práčku. Na brutalite smutnému prípadu pridáva aj fakt, že lupič starú ženu vo vlastnom dome aj znásilniť. "Predmetom ďalšieho dokazovania bude aj otázka, či nebohá žena nebola aj sexuálne zneužitá," dodala Mesárová.

Polícia ešte v ten večer vypátrala násilníka, ktorý je z brutálneho útoku podozrivý. Je ním 25-ročný mladík z tej istej obce. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin lúpeže a zločin porušovania domovej slobody (trestná sadzba 10 až 15 rokov)," povedala Mesárová. Vyšetrovateľ momentálne mladého delikventa vypočúva a po vyhodnotení dôkazov ho pravdepodobne z usmrtenia dôchodkyne aj obviní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu