Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pozor na prefíkaných zlodejov na D2: Rusom pri oprave defektu uchmatli tisíce!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: allianceclaimfunding.com)

BRATISLAVA - Opatrnosti nikdy nie je dosť. Túto vetu si zrejme oddnes bude pravidelne opakovať posádka Hondy, ktorá pre svoju nepozornosť prišla o slušnú čiastku peňazí. Keď v stredu popoludní dostali na diaľnici D2 smerom do Bratislavy defekt, určite netušili, že nepríjemný zážitok ich bude stáť oveľa viac ako len zničenú pneumatiku.

Keď vodič Hondy s ruskými evidenčnými číslami v stredu popoludní prechádzal diaľnicou D2, asi na 35. kilometri dostal defekt. Posádka auta neváhala a pustila sa do opravy. To však netušili, že ich sledujú pozorné oči zlodeja, ktorý si brúsil zuby na ich cennosti. Stačila chvíľka nepozornosti a peniaze boli fuč.

"Z otvoreného vozidla odcudzil dámsku kabelku modrej farby s obsahom finančnej hotovosti, bankomatových kariet, mobilného telefónu, osobných dokladov ako i dokladov od vozidla," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová s tým, že všetky odcudzené veci mali hodnotu asi 5050 eur. Dlhoprstý následne sadol do auta a s lupom ušiel smerom na Kúty.

Posádke ostali len oči pre plač. Polícia preto upozorňuje všetkých vodičov, aby nezabúdali na opatrnosť, riadili sa týmito pravidlami a vyvarovali sa tak zbytočným škodám:

  • Aj v prípade, že auto opúšťate len na krátku chvíľu, nezabudnite ho riadne zabezpečiť,
  • auto poriadne uzamknite, zavrite všetky okná, vrátane strešného,
  • v aute nikdy nenechávajte cennosti, zoberte si kabelku, mobilný telefón, notebook, fotoaparát, nezabudnite ani na doklady, peniaze a ďalšie cenné veci, ktoré lákajú zlodejov,
  • vždy parkujte na osvetlených miestach či rušných uliciach a využívajte predovšetkým strážené parkoviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu