Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Policajtom cez víkend sťažovali robotu opití vodiči, v Senci našli mŕtvu ženu (†54)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Medzi vodičmi, ktorí sa cez víkend vydali na cesty v Bratislavskom kraji, boli aj takí, ktorí sa potužili alkoholom. Policajti v sobotu (27.4.) skoro ráno vo Svätom Jure zastavili 21-ročného Jakuba S. a namerali mu počas dychovej skúšky 1,83 promile. Je preto podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej obvinený z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a hrozí mu rok väzenia.

Aj v noci nadnes odhalili policajti opitého mladíka. Toho zastavili na bratislavskej Budatínskej ulici, následne mu namerali 1,63 promile. "Dvadsaťšesťročného muža z Rožňavy policajti následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie, kde ho poverený príslušník PZ obvinil z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vec je riešená v tzv. super rýchlom konaní," uviedla Kurucová.
      
Policajti tiež riešili oznámenie, že v jednom z bytov na Tajovského ulici v Senci sa nachádza žena bez známok života. "Na mieste policajti zistili, že mŕtvou je 54-ročná žena zo Senca. Privolaný lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnila Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu