Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Desivé zábery z miesta činu: Touto zbraňou prišli o život Pavol (†56) a Marta (†46)!

Vyšetrovateľ drží v ruke vražednú zbraň Zobraziť galériu (18)
Vyšetrovateľ drží v ruke vražednú zbraň (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vražda a samovražda? Mimoriadne tragicky sa začalo pondelňajšie ráno na Rázusovej ulici v Pezinku, kde po streľbe našli pri miestnom amfiteátri dvoch mŕtvych ľudí. Jedným z nich bol Pavol (†56) zo Senice, ktorý mal prestrelenú hlavu a bol na mieste mŕtvy. Druhou obeťou streľby je Marta (†46) z Pezinka, ktorú sa záchranári snažili oživiť, no neúspešne.

K tragédii došlo dnes krátko pred 7:00. Na miesto okamžite vyrazili policajné hliadky aj sanitka.  Ako nás informoval hovorca záchranárov Boris Chmel, mužovi s prestrelenou hlavou už nebolo pomoci. Postrelenú ženu niekoľko minút oživovali, no neúspešne.  „Podľa doterajších zistení utrpeli obaja strelné poranenia, ktorým podľahli,“ potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Toto je vražedná zbraň, ktorou mal Pavol zastreliť Martu aj seba
Zobraziť galériu (18)
Toto je vražedná zbraň, ktorou mal Pavol zastreliť Martu aj seba  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Policajti momentálne dokumentujú miesto činu a vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Čo presne sa pri amfiteátri stalo, je zatiaľ nejasné. Podľa neoficiálnych  informácií však mohlo ísť o vraždu a následnú samovraždu.

Pavol údajne najprv zastrelil Martu a potom obrátil zbraň proti sebe. Špekuluje sa o tom, že muž sa mal zastreliť až po príchode policajtov, priamo pred ich očami. „Ak vyšetrovanie preukáže, že strelné poranenia žene a následne sebe spôsobil 56- ročný muž, bude trestné stíhanie v zmysle ustanovení Trestného poriadku zastavené,“ dodala Hrašková.

Desivé zábery z miesta
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Desivé zábery z miesta
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu