Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Streľba počas policajnej naháňačky v Piešťanoch: Drogového dílera zasiahli do nohy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PIEŠŤANY – S guľkou v kolene skončil údajný drogový díler (34) z Nového Mesta nad Váhom, ktorý spolu so starším kumpánom (48) zo Srbska unikal piešťanskými cestami pred policajnou hliadkou. Muži zákona sa snažili podozrivé Daweoo so zločincami zastaviť, no keď nereagovali na varovné výstrely do vzduchu, namierili aj na auto. Jedna z rán zasiahla mladšieho muža do nohy a bol prevezený do nemocnice.

V Piešťanoch sa  konala akcia na odhalenie drogovej trestnej činnosti, pri ktorej sa polícii podarilo zadržať dvoch podozrivých mužov. Policajti pohotovostného policajného útvaru zastavovali na Lipovej ulici Daewoo Nexia, v ktorom sa viezol 34-ročný muž z okresu Nové Mesto nad Váhom a 48-ročný Srb.

Keďže vodič sa pokúšal ujsť, policajti použili dva varovné výstrely do vzduchu. Muži nereagovali a policajt tak namieril na spodnú časť auta a 5 krát vystrelil. Jedna z guliek zasiahla mladšieho muža. „Mladšieho z dvojice zasiahla jedna strela, pričom utrpel zranenie kolena a bol prevezený do nemocnice, kde ho stráži policajná hliadka,“ povedala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Podľa infromácií Tv Markíza má ísť o drogového dílera.

Policajti prehľadali miesto činu, vykonali aj prehliadku iných priestorov a zaistili stopy, ktoré poputovali na expertízu. Polícia teraz vykonáva ďalšie procesné úkony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu