Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stratení manželia z V. Lehoty sú mŕtvi: Zavraždiť ich mal bývalý policajt!

Manželia zomreli rukou vraha
Manželia zomreli rukou vraha (Zdroj: greb noviny.sk)

VEĽKÁ LEHOTA – Podozrenie z dvojnásobnej vraždy! Manželia Anna (67) a Milan (66) Smondrkovci z Veľkej Lehoty minulý týždeň zmizli bez stopy. Keď sa nikomu neozývali, príbuzní skontaktovali políciu, ktorá okamžite spustila veľké pátranie. To však bude mať zrejme tragický koniec. Dôchodcov mal v ich vlastnom dome zavraždiť sused - bývalý policajt z Komárna. Informácie priniesla Tv JOJ.

Nezvestných manželov susedia naposledy videli minulý týždeň v stredu, odvtedy sa po nich akoby zľahla zem. Do hľadania v obci Veľká Lehota sa v piatok zapojili desiatky policajtov, záchranárov, hasičov aj dobrovoľníkov, no Annu ani Milana dodnes nenašli.

Obyvatelia obce si nedokážu vysvetliť, čo sa mohlo stať. „Takí zdraví dôchodcovia, vitálni. Nevieme sa stým vysporiadať že čo sa vlastne stalo,“ povedal jeden zo susedov. Manželia vraj chceli v Lehote stráviť pokojný dôchodok a nemali žiaden dôvod na to, aby náhle odišli.

Polícia začala okolie prečesávať ešte v piatok. V predsieni rodinného domu, ktorý bol zamknutý, mali nájsť šokujúce stopy. Nábojnicu a stopy krvi, ktoré sa niekto snažil upratať, zrejme, aby zahladil stopy. Objavilo sa preto podozrenie, že šlo o brutálnu dvojnásobnú vraždu. To bolo údajne potvrdené po tom, čo sa k otrasnému činu priznal sused manželov, ktorý v minulosti pracoval v službách polície.

Komárňan mal Smondrkovcov zavraždiť v ich vlastnom dome, neďaleko ktorého mal chatu. Televízia  Markíza informovala, že podľa ich informácií sa bývalý policajt k vražde priznal telefonicky zo zahraničia a oznámil, že chce spolupracovať. Muža polícia mala previezť do Veľkej Lehoty na dokazovanie.

Na mieste tragédie sú momentálne policajní vyšetrovatelia a technici, pátrači so špeciálne vycvičeným psom, ktorý by mal pomôcť pri dohľadaní mŕtvych tiel. Odpoveď na otázku, kde sa mŕtve telá nachádzajú, má pomôcť nájsť údajný vrah.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu