Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Muž z Čadce si nachystal slučku: V poslednej chvíli ho zachránili policajti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: soy402.com)

ČADCA - Policajti v piatok v obci Čierne v okrese Čadca zachránili muža (31), ktorý si chcel vziať život. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, policajti muža našli stáť pri rebríku pod poľovníckym posedom.

Okolo krku mal uviazanú slučku z lana a druhý koniec sa snažil uviazať na rebrík. Podľa Moravčíka policajti mužovi zabránili v jeho ďalšom konaní, čím mu zachránili život. Muža potom zdravotníci previezli do nemocnice.

Policajti po mužovi (31) začali pátrať po tom, ako ich na neho upozornil obyvateľ z obce Čierne. Oznamovateľ policajnej hliadke povedal, že stretol muža, ktorý mu oznámil, že si ide vziať život a cez plece mal prehodené lano. Ako uviedol Moravčík, policajti začali po mužovi ihneď pátrať a vybrali sa k lesnej ceste, kde muža naposledy videli. Tam našli aj stopy po jeho obuvi. Policajti sa vybrali po tejto ceste, prehľadávali aj okolie a približne po jeden a pol kilometri našli ďalšie stopy, ktoré smerovali do hustého lesa. Tieto stopy ich priviedli až k hľadanému mužovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu