Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boj o život v policajnej cele: Zadržaná Kristína (28) sa chcela obesiť!

Po Kristíne pátrali od polovice januára
Po Kristíne pátrali od polovice januára (Zdroj: polícia)

BANSKÁ BYSTRICA – Dramatickú stredu zažili lučeneckí policajti, ktorým pred vlastnými očami takmer vyhasol život zadržanej ženy. Hľadaná Kristína Č. (28) z Lučenca sa chcela obesiť priamo v policajnej cele, no vďaka pohotovej reakcii jedného z mužov zákona skončila v rukách záchranárov, ktorí ju v bezvedomí odviezli do nemocnice.

Na mladú Kristínu vydal súd príkaz na zatknutie, pretože sa vyhýbala pojednávaniam. Žena má byť stíhaná za drogovú trestnú činnosť aj krádež. Po tom čo ju miestni policajti zadržali a odviedli do policajnej cely, na bezpečnostných kamerách spozorovali niečo podozrivé. "Po otvorení policajnej cely policajt zistil, že sa žena pokúsila o samovraždu,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Kristína sa údajne chcela obesiť na kuse oblečenia. Rýchla reakcia policajta, ktorý jej pokus zachytil na kamere, jej zrejme zachránila život. Síce v bezvedomí, no pri živote ju odovzdali do rúk záchranárov.  "Záchranári ju ošetrili, zabezpečili dýchacie cesty a v stabilizovanom stave ju odviezli do nemocnice," povedala pre Tv JOJ hovorkyňa záchranárskej skupiny FALCK Alena Lacyková-Krčová.

Či bola mladá žena v čase incidentu pod vplyvom drog alebo iných omamných látok je zatiaľ nejasné. Je možné, že na život si siahla kvôli strachu z vysokého trestu, ktorý v prípade drogových zločincov obvineným hrozí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu