Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Samovražda pár metrov od domu: Jozef (†19) sa zastrelil vlastnou guľovnicou

Jozef miloval poľovníctvo
Jozef miloval poľovníctvo (Zdroj: FB)

VEĽKÝ KRTÍŠ – Nepochopiteľná a mimoriadne tragická. Taká je smrť mladého vysokoškoláka Jozefa (†19) z malého mestečka Modrý Kameň, ktorý si v nedeľu skoro ráno vzal život len pár metrov od rodičovského domu. Vášnivý poľovník, akým bol aj jeho otec policajt, sa zastrelil vlastnou guľovnicou. Na mieste pri futbalovom ihrisku, kde došlo k tragédii, už ľudia zapaľujú sviečky a len nechápavo krútia hlavami. Bola za tým nešťastná láska? O smutnom príbehu informovala Tv Markíza.

Jozefovou vášňou bolo poľovníctvo. Bol synom policajta a k streľbe mal veľmi blízko. Nezastrelil sa však otcovou zbraňou, ale guľovnicou, ktorú mal v legálnej držbe. Prečo tak spravil, netušia ani jeho najbližší priatelia. Jeho mŕtve telo našli na konci ulice, kde býval, v skoré nedeľné ráno.

Jedným z dôvodov, pre ktorý si mladík siahol na život, mohla byť aj nešťastná láska. Radikálny krok bol preňho zrejme jediným východiskom  zo zúfalej situácie. Na mieste, kde proti sebe namieril zbraň, už ľudia zapaľujú sviečky. Keďže ide o samovraždu, polícia prípad ďalej neprešetruje. "V tomto prípade ide o samovraždu a na žiadosť rodiny nebudeme poskytovať podrobnejšie informácie," povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu