Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexuchtiví mladíci olúpili starenku o všetko: Jej úspory minuli v erotickom salóne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HUMENNÉ – Nemajú v sebe ani kúsok hanby! Dvaja mladíci (18, 21) zo Zemplínskych Hámrov dostali chuť na sexuálne radovánky, no chýbali im peniaze. Rozhodli sa preto olúpiť náhodne okoloidúcu starenku, ktorej z vrecka vytrhli peňaženku s vyše 2 tisícami eur. Všetky peniaze, ktoré mala babička odložené na drevo, zlodejíčkovia ešte v ten deň stihli prehajdákať v humenskom erotickom salóne.

Dvojica mladíkov si v pondelok krátko po 21:00 vyhliadla pred jedným z domov v Zemplýnskych Hámroch svoju obeť a zaútočili na ňu. „Starší z obvinených vošiel cez otvorenú bránku na dvor a od 82 ročnej majiteľky, ktorá prichádzala k domu, pýtal peňaženku,“ povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Starenka sa zo všetkých síl bránila a grázlom tvrdila, že peňaženku pri sebe nemá.

V tom ju jeden z nich schytil za plecia, zhodil na zem, a keď sa babička snažila volať o pomoc, zakryl jej ústa. Následne jej z vrecka kabáta vytiahol peňaženku, v ktorej mala 2 645 eur, odložených na drevo. Druhý mladík čakal kumpána na ceste a spoločne sa vybrali do Humenného.

Tam všetky starenkine úspory prehajdákali za pár hodín. „Spolu potom odišli do Humenného, kde ulúpené peniaze minuli v erotickom salóne,“ dodal Džobanik. Polícia ich nakoniec vypátrala a zadržala na druhý deň popoludní.  Vyšetrovateľ mladých zločincov už obvinil a v policajnej cele čakajú na vzatie do väzby. „Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie dvom mužom (21r. a 18r.) zo Zemplínskych Hámroch, okr. Snina za zločin lúpeže a prečin porušovania domovej slobody,“ uviedol hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu