Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Štyria Slováci sa správali ako zvieratá: Pre fľašu vodky zabili Rakúšana (†47)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

LINZ/BRATISLAVA – Mlátili sa ako zmyslov zbavení! V susednom Rakúsku sa dnes pred súd postavili štyria Slováci (26, 27, 30, 33), ktorí mali ešte v júni minulého roka na smrť ubiť 47-ročného muža z Linzu. Bezhlavému útoku predchádzala hádka, ktorá mala medzi mužmi vypuknúť len pre obyčajnú fľašu vodky! Informoval o tom rakúsky portál orf.at.

Bitka sa medzi štyrmi Slovákmi a Rakúšanom strhla ešte počas minulého leta v jednom z parkov v Linzi. Tam sa muži údajne živili žobraním a voľné chvíle trávili popíjaním na lavičkách. Obľúbenej činnosti sa venovali aj v osudný deň, keď silno podgurážení začali Rakúšana podozrievať, že im ukradol fľašu vodky.

V tom sa medzi mužmi strhla hádka, ktorá prepukla v bezhlavú bitku. Opití Slováci najprv Rakúšana udierali po celom tele, a keď ležal na zemi, surovo doňho kopali. Na všetko sa prizerala jeho známa, ktorá väčšinu útočníkov na súde usvedčila a potvrdila, že obeti uštedrili minimálne desať kopancov.

Rakúšana s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice, kde po piatich dňoch v kóme nakoniec zomrel na následky krvácania do mozgu. Podľa výpovede jedinej svedkyne sa ako Rakúšan, tak aj opití slovenskí útočníci správali ako zmyslov zbavení. Prípad smrteľnej bitky o fľašu vodky už bol raz odročený, pretože sudca chcel vypočuť aj policajtov, ktorí na mieste zasahovali. Slovákom nakoniec udelil 7-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu