Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nenápadný lupič najprv pýtal cigarety: Aj peniaze, dodal a vytiahol zbraň!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DUNAJSKÁ STREDA – Mal to premyslené! S nepríjemným zážitkom sa po nedeľňajšom prepade v Dunajskej strede vyrovnáva pracovník benzínky, na ktorého neznámy lupič vytiahol zbraň. Nenápadný zlodej celý v čiernom si najprv pýtal len cigarety, po tom však zmenil tón, vytiahol pištoľ a od muža za pultom pýtal aj peniaze. Ten mu ich zo strachu o život vydal a zločinec s lupom ušiel.

Nočná dráma sa odohrala v nedeľu na jednej z dunajskostredských čerpacích staníc krátko pred 22:00. Lupič, tak ako hociktorý iný zákazník, pristúpil k pultu a od pracovníka si po maďarsky vypýtal cigarety. Pri škatuľke fajčiva však neostal. „Potom si z vrecka kabáta vytiahol krátku strelnú zbraň a obsluhe po maďarsky povedal:“ Aj peniaze“,“ uviedol trnavský policajný hovorca Michal Hanus.  

Vystrašený zamestnanec mu vydal vytúžené peniaze aj cigarety, s ktorými lupič zmizol. Polícia teraz po ňom pátra a o pomoc žiada aj verejnosť. „Je približne 190cm vysoký, zavalitej postavy, mal oblečený čierny kabát s vyhrnutým golierom, čierne nohavice a na hlave mal čiernu čiapku stiahnutú na čelo,“ poskytol popis Hanus.

Ak by ste mali akékoľvek informácie, ktoré by pomohli objasniť prepad, obráťte sa na ktorýkoľvek útvar polície alebo zavolajte na linku 158. Ak zlodeja v čiernom vypátrajú a obvinia, hrozí mu až 12 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu