Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zúfalý čin zúfalých žien: Alexandra (25) s Kristínou (18) lúpili pre chľast a cigarety

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

BRATISLAVA – Stálo im to za to? Bratislavskú benzínku na Trnavskej ulici prepadli v sobotu v noci dve zúfalé dievčiny. Alexandra (25) a Kristína (18) vtrhli na čerpaciu stanicu ako skúsené profesionálky z akčných filmov a so zbraňou v ruke kričali „Toto je prepad!“. Od vystrašenej pracovníčky potom vymámili, čo potrebovali a snažili sa ujsť. Ďaleko však nezašli, vonku ich spacifikovali náhodní okoloidúci a za nočný prepad im teraz hrozí niekoľko rokov za mrežami.

„Vyšetrovateľ PZ z druhého BA okresu obvinil 18 ročnú Kristínu H. z okresu Dunajská Streda a 25 ročnú Alexandru M. z Bratislavy formou spolupáchateľstva zo zločinu lúpeže,“ informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár s tým, že za nočné vyčíňanie hrozí mladým ženám až 8 dlhých rokov za mrežami. A to všetko len pre lup za pár eur.

Mladým dievčinám v sobotu v noci zrejme došli zásoby a rozhodli sa ich doplniť na neďalekej benzínke. Na čerpaciu stanicu na Trnavskej ulici v Bratislave prišli so zbraňou v ruke a pracovníčke sa vyhrážali, že ak im nevydá čo chcú, budú ju musieť použiť. Nežiadali však peniaze. „Pod hrozbou použitia zbrane žiadali od zamestnankyne čerpacej stanice cigarety a fľašu alkoholu,“ dodal Peczár.

Spokojné dievčiny sa snažili s lupom ujsť, no prešli len pár metrov a skončili v rukách náhodných okoloidúcich, ktorí obe spacifikovali. Cigarety a alkohol tak skončili späť v predajni a Kristína s Alexandrou s putami na rukách v policajnej cele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu