Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tínedžeri sa zahrali na filmových zločincov: Dobrodružná akcia skončila fiaskom!

S tekutým lupom prešli len pár metrov Zobraziť galériu (4)
S tekutým lupom prešli len pár metrov (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Troch mladíkov z Bratislavy, Trnavy a Senca v nedeľu večer zrejme premohla túžba po dobrodružstve a rozhodli sa ju naplniť porušením zákona. Na jednej z bratislavských benzínok podľa plánu natankovali „plnú“ a dali sa na útek. V zápale vzrušenia a vysokého adrenalínu však začali zmätkovať a ich akčný únik skončil ešte skôr, ako začal.

Bláznivý nápad sa mladíci rozhodli zrealizovať na čerpacej stanici na Panónskej ulici v Bratislave, kam prišli na Opli Astra. Najprv slušne a nenápadne natankovali, a po tom sa pokúsili ujsť. „Na jednej z čerpacích staníc malo dôjsť k natankovaniu pohonných hmôt a následnému úniku osôb bez zaplatenia,“ potvrdil bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Ich akčný útek však skončil ešte skôr, ako si kradnutý benzín vôbec stihli užiť. Rovno za čerpacou stanicou najprv nabúrali do štyroch zaparkovaných áut, a keď pochopili, že zdemolovaný Opel svoj účel už nenaplní, ukryli ho do „autoumyvárky“ a ďalej unikali pešo. Komická scénka však našťastie neunikla svedkom z parkoviska, ktorí to ihneď nahlásili na polícii.

 

V tomto aute si chceli mladíci odviezť kradnutý benzín
Zobraziť galériu (4)
V tomto aute si chceli mladíci odviezť kradnutý benzín  (Zdroj: polícia)

 

„Policajti našli ukryté motorové vozidlo v auto umyvárni, pričom v tomto prípade išlo o vozidlo Opel Astra, ktoré malo rozbitú prednú časť,“ dodal Peczár s tým, že za benzínkou našli aj ďalšie štyri poničené autá (Opel Vivaro, VW Transporter, Kia Ceed, Ford Mondeo). Muži zákona okamžite zahájili pátranie po zločincoch, ktorých nakoniec našli v neďalekej reštaurácii.

Podozrivých mladíkov vo veku 18 – 19 rokov z Bratislavy, Trnavy a Senca predviedli na policajné oddelenie, kde ich vypočuli. Či ide naozaj o ťarbavých dobrodruhov z pumpy, a aký osud ich čaká, ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

 

Tak toto chlapcom nevyšlo, Opel totálne zdemolovali
Zobraziť galériu (4)
Tak toto chlapcom nevyšlo, Opel totálne zdemolovali  (Zdroj: polícia)

 

Na ich bláznivú jazdu doplatili štyria vodiči
Zobraziť galériu (4)
Na ich bláznivú jazdu doplatili štyria vodiči  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu