Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prepadol banku so zbraňou v ruke, po prvom výstrele sa však zľakol a ušiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V pobočke banky na Námestí Svätého Františka v Karlovej Vsi sa dnes o 17:00 podľa oznámenia na políciu strieľalo, polícia ihneď po príchode na miesto streľbu potvrdila.

 Ako ďalej informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, podľa doposiaľ zistených informácií o 16:47 vošiel do pobočky banky maskovaný ozbrojený páchateľ, pričom pod hrozbou zbrane žiadal pracovníčku o vydanie finančnej hotovosti. Pracovník SBS sa ho preto pokúsil okamžite spacifikovať, páchateľ však vystrelil a okamžite po streľbe z pobočky banky ušiel.

Páchateľ bol podľa informácií polície ozbrojený plynovou pištoľou. Počas výstrelu sa v banke nenachádzal žiadny klient. Zranený nebol nikto. Polícia na mieste vykonáva všetky potrebné úkony a ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Páchateľ mal tvár zamaskovanú kuklou, bol oblečený v čiernom. Polícia prosí občanov, aby akékoľvek informácie k smeru úniku páchateľa a prípadne k jeho súčasnému pohybu oznámili na číslo 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu