Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivý prípad z P. Biskupíc: Manželku týral, väznil a znásilnil, chcel jej odseknúť prsty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: iamempowered.com)

BRATISLAVA – V pondelok večer zasahovali policajti v jednom z bytov v bratislavských Podunajských Biskupiciach, v ktorom sa odohrávalo peklo. Ozbrojený Pavol (54) tam mal celý víkend väzniť svoju zranenú manželku, ktorú týral a dokonca násilím prinútil k sexu!

Na ulicu pri Trati policajti vyrazili po hrozivom telefonáte. „Včera krátko pred 19.30 h sme prijali oznámenie, že na ulici Pri trati má muž pod hrozbou zbrane zadržiavať svoju manželku,“ povedala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Po príchode na miesto objavili v byte doráňanú ženu aj tyrana Pavla.

Muž mal vlastnú manželku v byte väzniť od piatka napriek tomu, že mala zlomenú nohu. Okrem toho, že ju celý víkend fyzicky týral, mal svoju druhú polovičku aj znásilniť. Podľa informácií Tv JOJ agresor neváhal zájsť tak ďaleko, že vytiahol zbraň a hrozil, že celú rodinu vystrieľa. Utýranej manželke dokonca hrozil, že jej kliešťami na plot odstrihne prsty.

Pavol ešte včera večer skončil v policajných putách. „Policajti na mieste zadržali podozrivého 54-ročného muža, ktorého predviedli na policajné oddelenie,“ dodala Hrašková. Od dnešného rána má násilník na krku obvinenie zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby, zločinu znásilnenia a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami, voči ktorému podal sťažnosť.

Tyran tak podľa všetkého poputuje na niekoľko rokov za mreže, odkiaľ ho podľa informácií len pred týždňom prepustili. To, že Pavlov trestný register je pestrý potvrdila  aj polícia. „Muž bol už minulosti opakovane trestne stíhaný prevažne za majetkovú trestnú činnosť,“ uviedla Hrašková. Manželka vydesená na smrť utrpela počas dvoch hororových dní niekoľko zranení, okrem iného má aj zlomený členok. Pred tyranským manželom je však zatiaľ v bezpečí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu