Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozba bomby na štadiónoch v Bratislave: Poplach spustila Adela (29)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajný vyšetrovateľ obvinil zo šírenia poplašnej správy Adelu H. (29) z okresu Malacky, žena v sobotu 20. októbra nahlásila bombu na bratislavskom zimnom štadióne.

Ako ďalej informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár, obvinená v sobotu zatelefonovala z miesta svojho trvalého bydliska z mobilného telefónu na linku 112, ohlásila operátorovi, že na zimnom štadióne v Bratislave sa nachádza bomba a hovor ukončila.

Polícia na základe tejto skutočnosti pristúpila k bezpečnostným opatreniam. Žene za jej konanie hrozí po preukázaní viny trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Polícia v sobotu urobila pyrotechnické prehliadky so špeciálne vycvičenými psami na vyhľadávanie výbušnín. "Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy," povedal Peczár.

Poplašnú správu, že na bratislavskom zimnom štadióne je bomba, oznámila v sobotu (20.10.) na tiesňovej linke 29-ročná žena z okresu Malacky. Na číslo 112 zavolala Adela H. zo svojho mobilu. "Službukonajúcemu operátorovi tam obvinená uviedla, že na zimnom štadióne v Bratislave je bomba a následne hovor ukončila," informoval dnes hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Policajného zboru František Peczár.

Po anonymnom telefonáte začala polícia so špeciálne vycvičenými psami krátko po poludní kontrolovať štyri zimné štadióny v Bratislave. Pyrotechnické prehliadky však nepreukázali žiadnu výbušninu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu