Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvaja barmani s HIV opili tínedžera a niekoľkokrát ho znásilnili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: contracept.org)

CALP - Alkohol robí divy, a nie vždy dobré. Dvaja španielski barmani sa pod jeho vplyvom dopustili hrozného činu, keď opití znásilnili iba sedemnásťročného chlapca. Obaja páchatelia sú navyše HIV pozitívni, takže hrozilo veľké riziko, že obeť sa nakazí.

K incidentu došlo ešte v marci 2008, keď si tínedžer jeden večer vyrazil do baru v španielskom meste Calpe. Tam si ho vyhliadli dvaja homosexuálni barmani Andreu Paul W. (38) a Warren H. (34), ktorí pochádzali z Veľkej Británie. Napriek tomu, že ešte nebol plnoletý, nalievali mu vodku na účet podniku, aby ho opili.

Chlapec bol po takom množstve alkoholu úplne mimo a pre mužov sa stal ľahkou obeťou. Zobrali ho k sebe domov, kde ho obaja opakovane zneužili. Mladý Španiel si všetko pamätal aj na druhý deň, keď vytriezvel. Na políciu sa však odhodlal ísť až o mesiac neskôr.

Zároveň absolvoval vyšetrenie, ktoré malo odhaliť, či sa od násilníkov nakazil. To našťastie preukázalo, že akoby zázrakom zdravý. Polícii trvalo viac ako rok, kým Andreua a Warrena dolapila. Po čine totiž utiekli späť do svojej rodnej krajiny. Súdny proces s nimi sa začína v utorok. Informoval o tom portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu