Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Taxikár dostal pokutu: Pasažier ho zatiaľ držal ako rukojemníka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NOVI SAD - Taxikár Milan Ostojić z Nového Sadu na severe Srbska asi len tak ľahko nezabudne na dopravných strážnikov, u ktorých pred pár dňami hľadal ochranu pred ozbrojeným násilníkom.

Ako píše portál novosadského rádia 021, namiesto pomoci mu totiž policajti v pokoji vypísali pokutu za jazdu na červenú, kým nebezpečný mladík na sedadle spolujazdca hrozil vodičovi taxislužby pištoľou.

Všetko začalo nevinne, bežnou objednávkou jazdy. Na mieste ale na Ostojića namiesto pasažiera čakali policajti, ktorí práve zasahovali proti násilníkovi, a prikázali mu odísť. Za rohom ale do auta naskočil asi osemnásťročný mladík ozbrojený pištoľou, ktorý taxikára donútil ísť na druhú stranu mesta. 

Skúsený vodič sa však nezľakol a pokúsil sa upútať pozornosť policajtov tým, že prešiel na červenú, čo sa mu podarilo.

Potom ale prišlo nemilé prekvapenie. Dopravní strážnici totiž nepochopili jeho úmysel ani narážky a v pokoji vypísali taxikárovi pokutový blok na 5000 dinárov (asi 1100 korún). Po celú dobu pritom mladík na Ostojića mieril pištoľou, ktorú si strážcovia zákona nevšimli.

Nakoniec teda taxikárovi nezostalo nič iné, než odviezť nechceného zákazníka na požadované miesto. Až potom mohol celú vec ohlásiť na policajnej stanici. O tom, či polícia Ostojićovi pokutu odpustí, sa už srbský server nezmieňuje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu